Indofoodtour op de fiets

13apr2024

Over de Indofoodtours Of je nu zelf Indo(nesisch) of Moluks bent of niet: de Indofoodtours zijn voor iedereen die van Indofood houdt. En zeg nou zelf: wie houdt er nou niet van een bordje goede Indo comfortfood?

Van 12:00 tot 18:00

Bij Verzamelpunt: Den Haag Centraal Station, buiten bij de fietsenstalling (uitgang Malieveld/Bezuidenhoutseweg)

Prijs: € 90,-

Guide: Billy / info@indofoodtours.nl

Mooie bijkomstigheid: via het eten leer je meer over de geschiedenis en cultuur die Nederland en Indonesië al eeuwenlang verbindt. Van de tijd van Voormalig Nederlands-Indië tot aan de relatie tussen Nederland en Indonesië nu. Cliché maar waar: eten verbindt. En dat gebeurt zeker tijdens de Indofoodtours. We hebben met onze tours niet alleen al tientallen magen gevuld, het was ook de start van menig vriendschap. Van deelnemers die ontdekten dat hun grootouders op dezelfde boot naar Nederland kwamen uit het verre Indië tot het vinden van reismaatjes voor een toekomstige reis naar Indonesië. Om daar een eigen Indofoodtour to the max te beleven.

Ben je via Proef het Verre Oosten bij de Indofoodtour gekomen? Geef dit dan bij het boeken van jouw Indofoodtour aan en geef dit ook door aan info@proefhetverreoosten.nl Dan ontvang je een korting op een Aziatische kookworkshop bij Proef het Verre Oosten.

Terug naar evenementenoverzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *