Mindful Thee ceremonie en Qi Gong

Geschreven door Gast Foodblogger Stelmaatje Travels.

Ontspan met de Mindful Theeceremonie en Qi Gong

Begin je dag met een bijzondere ervaring: de Mindful Thee Ceremonie en Qi Gong. Ontwaak in Amsterdam met de geur van verse Chinese thee. Vervolgens doe je Qi Gong oefeningen, om de energie in je lichaam te laten stromen. (Onze Gast Foodblogger Cynthia heeft al eerder over de bewegingskunstleer Qi Gong geschreven. Dit kun je hier teruglezen.)
Onder begeleiding van Leila en David geniet je van een rustgevend ritueel, dat draait om ontspanning en verbinding. Deze activiteiten vinden plaats in een park in Amsterdam. Ontdek meer hierover in dit blog.

Thee Ceremonie en Meditatie

Tijdens de thee ceremonie proef je de subtiele smaken van de Chinese ‘Da Hong Pao Oolong’ thee. Geniet in alle rust van elk slokje thee, terwijl je al je zintuigen gebruikt, om de beleving volledig te ervaren. Onder de zachte begeleiding van Leila, je gids in de Chinese thee, ervaar je een diepgaande thee meditatie. Je wordt uitgenodigd om volledig in het moment te zijn. Neem de tijd om te ontspannen. Geef jezelf over aan de kalmerende aroma’s van deze unieke thee, terwijl Leila je meeneemt op een reis van innerlijke rust en reflectie.

Balans met Qi Gong

Na de thee ceremonie, versterk je je lichaam en geest met Qi Gong. Onder begeleiding van David, een ervaren beoefenaar van Taoïstische Qi Gong, maak je kennis met de zachte bewegingen en diepe ademhalingstechnieken van deze eeuwenoude Chinese discipline. Voel de energie stromen, terwijl je in harmonie komt met jezelf en je omgeving.

Verbondenheid delen

Na de Mindful Thee Ceremonie en Qi Gong-sessie, zit je samen met de anderen in een kring, om je ervaringen te delen. Het is een fijn moment, waarop je de kans krijgt om te luisteren, te vertellen en van elkaar te leren. Het delen van ervaringen geeft een moment van verbondenheid met elkaar.

Doe mee

Wil je zelf genieten van deze rustgevende ochtendervaring? Sluit je dan aan bij een ochtend vol sereniteit en welzijn. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen.

Ga naar de website voor meer informatie. Hier kun je je aanmelden voor toekomstige evenementen en details over de exacte locaties vinden. https://leilarts.com