Ontdek de kruidige en kleurrijke Indonesische keuken in 5 lessen
Ben je klaar om de authentieke smaken van Indonesië te ontdekken? In 2025 starten we met de vernieuwde kookcursus Introductie Indonesisch Koken (bij voldoende aanmeldingen), waarin we je meenemen op een smaakvolle reis door de rijke Indonesische eetcultuur. In vijf lessen, verspreid over de donderdagavonden (één keer per 4-6 weken), duiken we in de fascinerende culinaire tradities en gebruiken van Indonesië.
Tijdens deze cursus maak je kennis met de typische ingrediënten en leer je hoe deze smaken de Indonesische keuken zo uniek maken. Van de geurige saté van Java tot de kruidige gerechten uit Sumatra, we verkennen de diversiteit van het land door verschillende gerechten en kooktechnieken. Je ontdekt hoe je authentieke Indonesische Streetfood maakt, leert zelf sambal bereiden en waagt je aan het traditioneel verpakken van gerechten in bananenblad—zoals dat op de Indonesische eilanden al eeuwenlang gebeurt.
Wil je deel uitmaken van deze culinaire ontdekkingsreis? Meld je dan voor 31 januari aan via info@proefhetverreoosten.nl en proef de smaken van Indonesië!
Cursusdata
Bij voldoende aanmeldingen vanaf 8 personen wordt deze cursus op donderdagavonden (1x per 4-6 weken) ingepland.
Locatie:
Proef het Verre Oosten
Oude Terborgseweg 246
7004KA Doetinchem
*** Bij meer dan 10 aanmeldingen wijken we af van de genoemde locatie naar locatie De Kei in Steenderen.
Prijs
€ 395,- p.p. voor de volledige cursus. Dit is inclusief amuse, welkomstdrankje en cursusmateriaal per les.
Stel je vragen of meld je aan via info@proefhetverreoosten.nl