Particulieren

Recensies van klanten

Hier kun je lezen hoe deelnemers en gasten onze diensten hebben ervaren. Lees referenties over de Aziatische kookworkshops, kookcursussen, proeverijen en diners van Proef het Verre Oosten.

Algemene informatie

Wil je een privé kookworkshop boeken? Of heb je andere vragen? Hier lees je meer informatie en vind je ook onze algemene voorwaarden.

Aziatische kookworkshops

Proef het Verre Oosten geeft een verschillende Aziatische kookworkshops. Bekijk hier welke kookworkshops er  gegeven worden. Vind je het lastig om te kiezen? Neem gerust contact op, Bianca van Proef het Verre Oosten adviseert je graag.

Wil je een kookworkshop boeken?

Op onze UIT-kalender vind je alle geplande kookworkshops en proeverijen. Je vindt hier zowel live, als online kookworkshops maar ook andere evenementen. Wil je een privé kookworkshop boeken, neem dan contact met ons op.

Meerdaagse Aziatische kookcursussen

Proef het Verre Oosten geeft ook verschillende Aziatische Kookcursussen. Hier kun je je verdiepen in een bepaalde keuken, of een indruk opdoen van verschillende Aziatische keukens.

Zo kun je de introductiecursus Indonesisch koken volgen, de basiscursus Japanse keuken, een Introductie cursus Thais koken en de Aziatische kookcursus deel 1 en 2. Deze kookcursussen zijn vanaf 2024 uitsluitend in groepsverband te boeken. Erg leuk om met je kookclub, gezinsleden, collega's of vrienden te doen. Lees er hier meer over.

Online kookworkshops

Om mee te koken en te proeven, hoef je je eigen keuken niet uit. Je kunt ook een online kookworkshop volgen. Tijdens corona bleek dit voor velen een uitkomst en nu nog steeds populair voor deelnemers van ver. Zij ervaren de online kookworkshops als een avondje uit in eigen keuken.

De voorbereiding
Voorafgaand krijg je de boodschappenlijst, de lijst met keuken benodigdheden, betaalgegevens en inloglink toegestuurd. Tijdens de online kookworkshop laat ik je stap voor stap zien hoe je het gerecht maakt en kook jij ondertussen mee. Tussendoor kun je al je vragen stellen.

Bekijk de mogelijkheden hier. 

.

Shinrin Yoku - Japans Bosbaden en Japanse High Tea

Shinrin Yoku is Japans Bosbaden. Onze Shinrin Yoku gids neemt je mee het bos in waar jij de natuurlijke omgeving gaat op- en waarnemen. Je baadt als het ware, in de atmosfeer van het bos. Alle geuren, kleuren, vormen en geluiden helpen je ontspannen en je verbinding met de natuur en het hier en nu te versterken.

In Japan wordt Shinrin-yoku ingezet als erkend geneesmiddel tegen stress. Het laat de bloeddruk en hartslag dalen, verbetert de cognitieve vermogens en vergroot jouw creativiteit. Na afloop staat er een unieke Japanse High- Tea voor je klaar. Ontdek de Tofu brownies met hibiscus, Cotton Cheese cake met yuzu jam, Tonkatsu broodjes met Furikake en meer. Er worden verschillende natuurlijke en Japanse theesoorten geschonken.  Dus vind jij dat je een heerlijke en rustgevende dag met gezelschap hebt verdiend? Trakteer jezelf en boek dit luxe arrangement. 

Start Voorlopig uitsluitend in groepsvorm te boeken, dus kom met je vrienden of gezinsleden of blijf de kalender in de gaten houden voor meer een optie tot individuele inschrijving.
Prijs € 75,- p.p. vanaf € 600,-

Blog