Algemene informatie

U wordt verwelkomt met een amuse en welkomstdrankje. Dan nemen we de huisregels en het menu door. Na afloop van de workshop ontvangt iedere deelnemer het naslagwerk van de workshop in een receptenmap. De workshop duurt ongeveer 3 a 3,5 uur.

Dieetwensen of allergieën
Eet je vegetarisch, volledig veganistisch, ben je allergisch voor gluten of lust je geen vis? We kunnen bij een groot aantal kookworkshops rekening houden met de door u vooraf aangegeven dieetwensen of allergieën. Neem dus gerust contact op om te kijken of dit ook kan bij uw kookworkshop naar keuze.

De locatie
De geplande kookworkshops worden gegeven op de locatie van Proef het Verre Oosten of bij meer dan 10 deelnemers een andere locatie in Gelderland. Bij het boeken van een Privé Kookworkshop, kan de kookworkshop ook op een door u gekozen locatie bij u thuis, uw bedrijf of vakantiewoning plaatsvinden.

Proef het Verre Oosten
Oude Terborgseweg 246
7004KA Doetinchem

Prijzen reguliere kookworkshops
De prijzen om een kookworkshop te volgen op de locatie van Proef het Verre Oosten liggen tussen de €65,- en €75,- p.p. Dit is inclusief welkomstdrankje, amuse en receptenmap. Op onze locatie in Doetinchem is het maximum aantal deelnemers 10. Hier worden geen reiskosten doorberekend en de afwas wordt door ons gedaan. Indien we een kookworkshop aan grotere groepen geven, wijken we uit naar een andere locatie in de buurt.

De kookworkshop kalender
De kookworkshop kalender wordt regelmatig bijgewerkt, dus blijf deze in de gaten houden. Staat de kookworkshop waar jij interesse in hebt nog niet ingepland of zit deze reeds vol? Laat het gerust weten door ons een mail te sturen. info@proefhetverreoosten.nl


Privé kookworkshops
Daarnaast kunt u al vanaf € 414,- een workshop op een eigen locatie boeken. Wij hanteren hiervoor geen minimum aantal deelnemers. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In Doetinchem worden geen reiskosten doorberekend. Voor overige locaties wordt vanaf Doetinchem een kilometervergoeding van € 0,21 cent per kilometer voor een retour reis gerekend. Indien er op uw locatie parkeerkosten moeten worden gemaakt, worden deze ook doorberekend.

Wat is er vanuit u nodig aan keukenapparatuur?
Nadat u voor een kookworkshop of bepaalde Aziatische keuken heeft gekozen, stemmen we de benodigdheden verder af. 

De kookcursussen
Deze zijn uitsluitend in groepsvorm te boeken vanaf 6 personen. De lessen vinden 1 x in de 4-6 weken plaats en worden in overleg ingepland. Ideaal om zo met je vriendengroep, familie, collega’s of kookclub Aziatische keukens te verkennen.

Verhindering van een cursusavond / kookworkshop
Bij het annulering van de kookworkshop kunnen kosten in rekening worden gebracht. Lees ook onze algemene voorwaarden