Verwen arrangement van Proef het Verre Oosten

Groeps-of teamuitje in Japanse stijl

Bosbaden en Japanse High Tea. Een uniek groeps- of teamuitje in de Nederlandse bossen.

Samen met vrienden, familie of collega’s kun je genieten van een ochtend voor jezelf, waarbij je even helemaal niks hoeft en kunt genieten van de rust, uitzichten, geuren en geluiden die het bos te bieden heeft. Na afloop staat er een heerlijke, Wagashi (Japanse High tea) voor jullie klaar. Ontdek de luchtige Cotton Cheesecake en geniet van een Miso Tonkatsu broodje.  Laat je verrassen door Groene thee, Aardbeien Daifuku spiesjes en Tofu Brownies. Hierbij worden verschillende Japanse theesoorten en natuur thee geschonken.

Wat is Shinrin Yoku?

Japan kent vele geheimen voor een lang en gelukkig leven. Een van deze geheimen is Shinrin Yoku; de Japanse kunst van het bosbaden. Vianne is gecertificeerd Shinrin Yoku gids en begeleid je middels mindfulness oefeningen in bewust vertragen en de natuurlijke omgeving met je zintuigen waar te nemen. In Japan is Shinrin Yoku, oftewel bosbaden een erkend geneesmiddel tegen stress gerelateerde klachten. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat Shinrin Yoku de bloeddruk en hartslag verlaagd, ons immuunsysteem een boost geeft, de cognitieve vermogens verbetert en onze creativiteit vergroot.

Ben je benieuwd hoe deelnemers dit luxe arrangement hebben ervaren? Lees hier het artikel van Stelma.

Groeps- of teamuitje reserveren

De Shinrin Yoku inclusief Japanse high tea

Locatie: in overleg in het bos.
Datum: op aanvraag, ma-zo.
Duur: 3 uur 10:00-12:00 Shinrin Yoku en 12:00-13:00 High tea.
Prijs: vanaf € 600,- per groep (individuele prijs €75,- p.p.)

Overnachten

In samenwerking met B&B van Duin is er ook de mogelijkheid om aan de Shinrin-yoku sessie een overnachting te boeken. Deze Bed & Breakfast is een prachtige uitvalsbasis op loopafstand van Activiteitencentrum de Kei in Steenderen en dichtbij een mooi bos. Overnachten kan t/m 7 personen. Bij deze B&B heeft u een privé woon en keuken gedeelte, een serre, een eigen badkamer en extra toilet en kunt u gebruik maken van de privé sauna. Tegenover de B&B vind u een supermarkt en vanuit de master bedroom kijkt u uit over de weilanden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een ademcirkel sessie i.c.m. een Aziatische High Tea

U kunt ook een ademcirkel sessie i.c.m. een Aziatische High Tea boeken.

Neem contact op voor meer informatie. info@proefhetverreoosten.nl