Over Proef het Verre Oosten

Met Proef het Verre Oosten willen wij de smaken en keukens die het Verre Oosten rijk is, bekender en toegankelijker maken door een unieke smaakbelevenis te bieden.

Het Verre Oosten proeven, staat voor beleven met al je zintuigen. Met ons aanbod willen we dat jij de kruiden van het Verre Oosten ruikt, smaakexplosies proeft, nieuwe ingrediƫnten leert kennen, leert eten met je ogen en dat je voelt en ervaart hoe eten uit het Verre Oosten smaakt.

Wat als Bianca’s Homecooking begon met het geven van Aziatische kookworkshops en cursussen, waar het samen koken, samen ontdekken, samen eten en genieten centraal stonden, is het aanbod inmiddels verder uitgebreid. Zo recenseren wij (Aziatische) kookboeken en producten. Is er een team van foodbloggers bijgekomen die jullie alle Aziatische tips en hotspots laten zien. Geven we masterclasses, organiseren we Aziatische proeverijen en zijn er samenwerkingen ontstaan. Bijvoorbeeld in de Peruaans-Japanse deelkeuken Nikkei met MariĆ«la van de Haar van Proef Peru. En worden er luxe arrangementen aangeboden i.s.m. Vianne van Vianne Haalboom coaching zoals Shinrin Yoku (Japans Bosbaden) en Japanse High Tea. Een naamsverandering kon hier niet achterwege blijven. Bianca’s Homecooking is Proef het Verre Oosten geworden. Waar ontdekken en de Aziatische beleving centraal staan.