Online kookworkshops

“Het voelt elke keer weer als een avondje uit, terwijl we eigenlijk thuis gezellig aan het koken zijn”, Rianne over de online kookworkshops van Proef het Verre Oosten.

“Wat een ontzettend leuke online kookworkshop! En wat waren de lempers lekker zeg! Bianca van Proef het Verre Oosten, is de lieve rust zelve en legt alles duidelijk en relaxt uit. Ze kookt zelf mee, zo kun je goed zien wat je moet doen. Je krijgt vooraf de ingrediëntenlijst toegestuurd, zodat er genoeg tijd is om je boodschappen te doen. Voor de lempers kon je thuis al gedeeltelijk voorbereiden, zodat je meteen aan de slag kon gaan met de rest tijdens de workshop. Ze zijn ontzettend goed gelukt en ze waren dan ook zo op! Met het toegestuurde recept ga ik gauw weer een nieuwe portie maken. Het is zo leuk om te doen. Ik heb me al opgegeven voor een andere workshop en waarschijnlijk blijft het daar niet bij!” Sietske.

Algemene informatie

Tijdens een online kookworkshop van Proef het Verre Oosten, kook je vanuit je eigen keuken online mee. Je krijgt voorafgaand een bevestiging met betaalgegevens en na betaling een boodschappenlijst, lijst met keukenbenodigdheden en inloglink gemaild. Tussentijds kun je al je vragen stellen en naderhand proeven we gezamenlijk het resultaat. Voor 2023 staan er weer een aantal online kookworkshops gepland. Het overzicht vind je in de kookworkshop kalender.

De prijs varieert tussen de € 20,- en € 30,- per scherm.

Mocht je een online kookworkshop, naar keuze privé met een groep willen boeken, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk welke online kookworkshop er gepland staan op de workshopkalender van Proef het verre Oosten