Referenties over Proef het Verre Oosten

Hier kun je lezen hoe deelnemers en gasten onze diensten hebben ervaren. Lees referenties over de Aziatische kookworkshops, kookcursussen, proeverijen en diners van Proef het Verre Oosten.

Referenties over Proef Het Verre Oosten

En op naar de volgende workshop

Rated 5,0 out of 5
27 maart 2024

Ik en mijn man hebben al meerdere workshops gevolgd. En dit zullen zekers niet de laatste zijn. Heerlijk in een ongedwongen sfeer veel leren over ingrediënten en technieken. Heerlijk je niet druk hoeven te maken de afwas want die wordt heerlijk voor je gedaan. Je mag per 2 personen aan een mooi gerecht werken en technische dingen worden altijd even klassikaal uitgelegd en oefenen we even samen zodat iedereen thuis alles weet als ze de recepten weer gaan maken. Aan het einde van iedere les krijg je lekker al je recepten mee. Je wordt altijd heerlijk ontvangen met een welkomst drankje en een heerlijk hapje voor je gaat beginnen. En nu maar eens kijken welke we nu weer gaan doen.

Deborah en Sebastiaan

Superleuk!!

Rated 5,0 out of 5
7 maart 2024

Vrijdag 1 maart de kookworkshop bao’s maken gevolgd bij Bianca.

De derde workshop inmiddels. Ze zijn allemaal superleuk, erg leerzaam, omdat je tips krijgt en vooral de mogelijkheid om alle kneepjes die nodig zijn zelf onder de knie te krijgen en niet alleen kijkt. Van zelf doen leer je toch het meest.

De sfeer is goed, huiselijk, goede uitleg, de groepen niet te groot, alles is aanwezig, er is iemand die zorgt dat alle spullen die je gebruikt schoon zijn voor de volgende ronde (hij verdiend ook een compliment), aan het eind lekker alles proeven etc etc.

Teveel om hier te schrijven, een rede om een keer te ervaren!

Monika

Verassend Nikkei Diner

Rated 5,0 out of 5
20 februari 2024

Wij mochten aanschuiven bij een bijzonder Nikkei diner, verzorgd door Bianca en Mariëla. Van begin tot eind hebben we genoten van de gerechten en de uitleg over gebruik van ingrediënten en smaken. Bianca en Mariëla, dankjewel!

Irene

Nikkei dinner

Rated 5,0 out of 5
9 februari 2024

Afgelopen weekend een “Nikkei diner” mogen beleven. En het was een echte belevenis met positief verrassende smaken met (h)eerlijke, smaakvolle, producten.

Goed verzorgd. Vriendelijk personeel en een altijd enthousiaste Bianca maakte de avond tot een waar feest.

Met als kers op de taart nog een “Cacao – ceremonie”

Mocht u in de gelegenheid zijn om een avond van Bianca bij de te kunnen wonen, zou ik dit zeker aanraden!

Anouk

Nikkei diner

Rated 5,0 out of 5
9 februari 2024

Wij hebben zaterdag 3 februari op een heel ontspannen en verrassende wijze kennis gemaakt met de Japans-Peruaanse keuken.

Bianca en haar collega’s hebben met veel aandacht en creativiteit de gerechten bereidt.

Tom en Aafke

Nikkei diner

Rated 5,0 out of 5
8 februari 2024

Wat hebben we genoten van dit heerlijke 4 gangen diner! Mooi gedekte tafels, heerlijke amuse en bijzondere, mooi opgemaakte gerechten! Dat smaakt naar meer!

Paul en Linda

Online Dumplings

Rated 5,0 out of 5
20 oktober 2023

Gisteren een ontzettend leuke workshop gehad van Bianca. Deze keer online. Wat een ontzettend goede workshop. Je ontvangt een mail met alle nodige informatie. Ze werkt met hoog kwaliteit materiaal, maar bied ook goede alternatieven. Ze staat garant voor een leuke, informatieve en gezellige workshop. Je gaat weg met veel informatie, een lach op je gezicht en verrukkelijke recepten.

Ik kan iedereen aanraden een workshop te volgen. Ook online is het van zeer hoge kwaliteit!

Mira

Aziatische kookcursus

Rated 5,0 out of 5
15 oktober 2023

Super aanrader!!! Ik heb de Aziatische kookcursus gevolgd bij Bianca. Deze bestond uit 4 lessen. De lessen waren allemaal verschillend en heel interessant om te volgen. In een hele fijne prettige huiselijke sfeer leer je veel verschillende technieken en werken met Aziatische producten. Het eindresultaat was iedere keer fantastisch zowel de presentatie als de smaken. Ik heb echt genoten van de workshops met de passie en liefdevolle begeleiding van Bianca 💚

H J

Basiscursus Indonesisch Koken

Rated 5,0 out of 5
26 januari 2023

We hebben een gezellige en leerzame avond gehad. Bianca geeft goede uitleg en is erg behulpzaam. Leuk gezelschap en een ontzettende smakelijke avond!

Groetjes,

Marjolein en Kim

Bedrijfskookworkshop Indonesische rijsttafel

Rated 5,0 out of 5
26 januari 2023

Bedankt voor de gezellige avond met voortreffelijk eten. Dank voor alle moeite en voorbereiding die ervoor gezorgd hebben dat wij “mannen” een fantastische avond hebben gehad. Denk dat wij inspiratie hebben opgedaan voor de toekomst.

Groet,

Rijdocenten Politie Zutphen.

Privé kookworkshop Chinees koken

Rated 5,0 out of 5
26 januari 2023

Bedankt voor de leerzame avond vol verrassingen. Wij hebben als gezin genoten. De teamgeest is zeker verbeterd omdat per paar de opdrachten verdeeld werden om onze Chinese maaltijd te bereiden. In een vlot tempo hebben onze inspanningen geleid tot een mooi resultaat.

En we hebben genoten van een mooie en gezellige avond.

Sympathieke groet,

Familie Hartjes

Geweldige kok

Rated 5,0 out of 5
20 januari 2023

Wat een geweldige plek om Oost-Aziatisch koken te leren van een geweldige kok en leraar, in een huiselijke omgeving

Peter Wierenga

Leuk, kundig en inlevend

Rated 5,0 out of 5
12 december 2022

Bianca zet de les heel leuk op, is heel kundig en daarnaast ook nog een heel fijn en inlevend persoon!

Mirjam van der Stelt

Aziatische kookcursussen deel 1 en 2

Rated 5,0 out of 5
10 november 2022

Smaken, smaken en smaken. Tjee, wat proeven we toch allemaal? Heerlijk! Bijzonder en dingen die je normaal (thuis) niet (zo snel) doet. Dat in combinatie met het extreme goede gastheerschap van Bianca en Bart. Het is elke keer weer genieten en zeker ook leerzaam. Hulde!

Namens de mannengroep Frank

Kookworkshop Asian Streetfood

Rated 5,0 out of 5
5 november 2022

Ontzettend leuke kookworkshop waarin we lekker Aziatisch hebben leren koken. Gezellig, goede begeleiding en ontzettend lekker! Leuk om met vriendengroep te doen. Dank voor de gastvrijheid Bianca en Bart!

Vriendengroep De Stroombroek

Kookworkshop Fusion

Rated 5,0 out of 5
2 november 2022

Enorm leuk gehad met een fijne club. Uitdagende Fusion recepten en fijne vorm van begeleiding. Kortom leerzaam en gezellig!

Bart en Eva

Sushi maken

Rated 5,0 out of 5
19 augustus 2022

Het was een gezellige, ontspannen avond waar je van alles leert over sushi maken, oorsprong, de ingrediënten en hoe te eten. Met aan het eind je eigen gemaakte hapjes nutigen. Hoe lekker ! Een echte aanrader, we kregen een kookboekje mee om thuis verder te oefenen.

Marjolein Visser Boom

Koreaanse BBQ

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Het was geweldig! Bianca kwam met alle (!!) ingredienten naar onze thuislocatie in Eindhoven. Waar we met ons gezin van 7 personen een kookworkshop Koreaanse BBQ kregen. 3 uur lang recepten lezen, snijden, hakken, marineren en koken. En naast kip, varken en rund ook bijgerechten en Kimchi gemaakt. Daarna met ons gezin van een heerlijke BBQ van het groene ei genoten. Bianca bedankt voor de heerlijke middag!

Chris

Kookworkshop Japans op maat

Rated 5,0 out of 5
12 mei 2022

Omdat wij met onze kookclub niet wisten waar te beginnen met de Japanse keuken, heeft Bianca voor ons een workshop op maat gemaakt. Ongelooflijk dat we die heerlijke gerechten zelf hadden bereid! Met alle opgedane kennis, tips en geleerde vaardigheden lukt het mij nu zelfstandig enkele Japanse gerechten te koken. En eindelijk weet ik een beetje de weg in de Aziatische supermarkt. Dat smaakt naar meer!

Monique de Jong

Asian Streetfood

Rated 5,0 out of 5
19 februari 2022

Lekker asian streetfood klaargemaakt en genuttigd!! Heerlijk en een dikke plus door zowel superaardige gastvrouw/gastheer en de gezellige deelnemers/-sters

Pascal Hilverdink