Geplaatst op Geef een reactie

Moro thuis, het nieuwste kookboek van Sam & Sam Clark

Dit boek staat vol met smaakvolle recepten met ingrediënten uit Spanje en het Midden-Oosten, die eenvoudig te maken zijn en snel op tafel staan

Zo maak je binnen een handomdraai je eigen labneh. Dit is een mix van roomkaas en Griekse yoghurt. Met dit goddelijke goedje, hebben ze wel 8 verschillende recepten uitgewerkt, bijvoorbeeld met tomaat, komkommer en za’atar. Probeer de ceviche met granaatappel, limoen en avocado eens, of laat je verrassen door de Turkse eieren met spinazie, tomaat, feta en dille. Een superlekkere smaakbom waar je met platbrood, van blijft eten.

De recepten die wij reeds hebben uitgeprobeerd stonden tussen de 15 en 30 minuten op tafel. Ideaal dus als je weinig tijd hebt en wel een andere keuken wilt ontdekken en van een smaakvolle maaltijd wilt genieten.
Al voelt het genieten van de smaken uit het boek, een beetje dubbel, nu er een enorme aardbevingsramp in Turkije en Syrië heeft plaatsgevonden waar mensen die dit mochten overleven soms wel 3 dagen zonder eten moesten doorkomen.

Moro thuis | Sam & Sam Clark
Verkrijgbaar via Bol.com voor € 34,95 |
Uitgeverij Good Cook |
ISBN 9789461432933

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *