Wil je vaker plantaardig eten en jouw plantaardige, Aziatische kookrepertoire uitbreiden?
Dit boek staat vol met plantaardige recepten waar Aziatische kruiden en smaakmakers gebruikt worden. Veel bruggetjes naar Indonesië maar er komen ook smaken van andere Aziatische landen aan bod. De recepten zijn vrij makkelijk en snel te maken en voor een aantal recepten hoef je echt niet de halve toko aan ingrediënten in huis te halen.
Nu heb ik, superhandig ;-), wel een halve toko in huis, dus ik hoefde mijn nieuwsgierigheid niet te bedwingen en kon ik meteen aan de slag.
Mijn keus viel op de sticky gembertempeh. (Blz. 50) Helaas geen tempeh in huis, dus het zijn aubergines geworden. En niet in de koekenpan gebakken, maar geroosterd en gelakt op de bbq.
Maar je wilt vast weten hoe het smaakte.
Nou, hier maak jij jouw flexitarische vrienden / bewuste eters en gezinsleden vast blij mee. Zelfs onze kinderen, die normaal gesproken niet echt fan zijn van aubergine, hebben ervan gesmuld. #aanrader
@goodcooknl bedankt voor het recensie exemplaar! 💚
Vegan Toko | Milou van der Will | isbn 9798461433015 | @goodcooknl