Geplaatst op Geef een reactie

365 tips voor een groenere wereld

Kinderen, ze verrijken ons leven door hun natuurlijke nieuwsgierigheid en openheid voor de wereld om ons heen.

Ze helpen ons door met hun frisse jonge blik onze eigen creativiteit, verwondering en veerkracht te herontdekken. Ze kunnen je hart veroveren en het leven vullen met nog meer geluk en liefde. Tenslotte zijn ze waarschijnlijk het meest dierbare en ze vertegenwoordigen de toekomst.

Dus hier willen we toch zuinig op zijn met z’n allen? Iedereen merkt de impact van de klimaatveranderingen. De ene na de andere natuurramp waarbij mensen en dieren hun leefwijze, omgeving of leven verliezen. Langzaam maken we de mooie wereld met z’n allen kapot. Zo willen we het toch niet achter laten voor onze kinderen? Ik snap dat veel van jullie denken dat je met alle goede bedoelingen dit niet kunt stoppen. Of dat de grootste macht om daadwerkelijk impact te hebben bij de keuzes van de regering ligt. En als Nederland eindelijk meer klimaatvriendelijke keuzes maakt door bijvoorbeeld de belachelijke fossiele subsidies af te schalen het toch weinig impact op de wereld heeft omdat de klimaat crisis mondiaal aangepakt moet worden. Zit natuurlijk een kern van waarheid in. Maar als we hier allemaal zo over denken gaat de wereld wel heel snel naar de klote. Dus stem dit jaar bewust. En regering, stap af van de zwarte schapen politiek door de de zere vinger op de juiste grootvervuilers te leggen. Wees niet bang om de internationale positie te schaden maar denk om en wordt als Nederland koploper. #zodatiserookweeruit 🙊

In dit boek staan 365 tips in wat je kunt doen voor een duurzame wereld. Dus er zullen er vast een aantal on staan waar je wat mee kunt. Ook leuk om met kinderen te doen trouwens! Zoals je eigen luchtverfrisser, lippenbalsem, kruidenthee of onderzetters maken.

365 tips voor een groenere wereld | € 15,- | Georgina Wilson – Powell | isbn 9798461433039 | Uitgeverij Good Cook

Bestel hem hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *